Invitation til 3E XPO 2023 i Manila, Filippinerne

Kære venner, vi skal deltage i IIEE 3E XPO 2023 i Manila, Filippinerne.Velkommen til at besøge vores stand for at udveksle ideer til solcelleplaner samt elektrisk udstyr.

Hovedproduktlinje:lithium jernfosfat batterier, energilagringsinvertere, solcellepaneler (monokrystallinsk silicium solcelle,CdTe PV glas), elektrisk udstyr.

Stand: nr. 208, Hal 4
Udstillingstid: 29. november til 2. december 2023
Udstillingsadresse: SMX Convention Center Manila
Contact: Vicky Liu, +86-15710637976, vicky.liu@elemro.com

Elemro invitation

 

Elemro Stand nr. 208, Hal 4

 

 

Etableret i 2019, med hovedkontor i Xiamen, Kina, har Elemro Energy været specialiseret i ny energilagring og elektriske produktløsninger.med rig erfaring og professionel teknisk support samt projektforslag.Det er markedsleder i den nye energiindustri, der forener F&U, produktion og salg.Produkterne er blevet solgt til mere end 250 kunder i Europa, Sydøstasien, Afrika, Mellemøsten osv. Indtil videre har Elemro Energy datterselskaber i Beijing, Zhejiang-provinsen, Hainan-provinsen og afdelinger i Thailand, Vietnam og Indonesien.I de næste par år vil Elemro Energy etablere flere filialer og datterselskaber i Kina og i udlandet afhængigt af den voksende forretningsværdi og konkurrencedygtige forretningsmønster.

Hvis du er interesseret i vores produkter, så kom til vores stand.Vi vil give dig mere detaljeret produktinformation og tjenester af høj kvalitet.Vi glæder os til at møde dig på udstillingen!

 


Indlægstid: 26. november 2023